Vår företagsidé är att bygga ställningar som innebär att arbetet, som bedrivs från ställningen, skall kunna utföras med hög produktivitet. Då blir ställningen lönsam för Dig och Du blir nöjd.

Montage
Vi har 8 ställningsmontörer som enbart arbetar med att montera/demontera ställningsmaterial. Våra montörer utbildas via Ställningsentreprenörerna och får efter godkänt slutprov yrkesbevis/kompetensbevis.

Att använda specialister är idag praxis bland dom större aktörerna på marknaden och från 2006 kommer ett nytt EU direktiv att kräva yrkesutbildning för alla som skall montera arbetsplatser på höjd.

Murarställning
Trebex murarställning används för dom tyngre jobben där krav på utrymme och hög belastning är viktiga. Ställningen har 3 olika altenativ på bredd, 1 m, 1,5 m och 2 m. Inplankning görs med trall eller allplan. Lämpliga användningsområden är vid murning och takrenoveringar.

Fasadställning
Trebex fasadställning som används när förändringar i ställningen måste göras under arbetets gång. Ställningen finns i 3 olika utföranden med bredd 1m, 1,2 m och 1,50 m. Användningsområde är bl.a komplicerade fasadrenoveringar.

Trapptorn
Trebex trapptorn är den idag bästa lösningen att ta sig upp/ner från arbetsplatser på höjd. Med behaglig lutning och ordentlig bredd kan även skadade bäras ner genom denna lösning. Användningsområde är till alla typer av ställningar, brandevakuering och övriga behov vid arbete på höjd

Trebex intagsbrygga
Intagsbryggan är en länk mellan hissen och huset. Används vanligast vid invändig rivning för att på ett enkelt sätt ta ut rivningsmassor. Bryggan kan byggas i en rad olika storlekar enligt önskemål.